Bröden bakas med stor mängd KÄRLEK och på väl valda råvaror så som mjöl från bland annat Berte Qarn, Warbro kvarn och Limabacka kvarn.
Bakom varje bröd ligger ett omsorgsfullt hantverk med långa mognadstider. Vi använder inga onödiga tillsatser.
Bröden har delvis fått sina namn från fjällen runt om i Funäsfjällen.
Rågbröd
Solrosfrön, klipptråg, linfrön, salt, vatten, rågmjöl, lantvetemjöl, 69:-
Rågbröd
Rågbröd med surdeg, kaffe-fröskållning och tranbär
69:-
Klassisk levain
Vårt ljusa levain bröd
60:-
40:-
Fralla
Ljus fralla med valmofrön
12:-
Fralla
Ljus fralla toppad med mjöl
12:-
Fralla
Ljus fralla med riven hårdost
12:-
Fralla
Rågfralla med solrosfrön
12:-
Fralla
Vetesurdeg, extra bagerivetemjöl, vatten, salt, jäst
18:-
Kanelbulle 32:-
Kardemummabulle 32:-
Jonssonbulle, vaniljsocker, doppad i smör och socker 39:-
Vetelängd (kardemumma, kanel eller vanilj) 72:-
©
Rörosvägen 10
840 95 Funäsdalen
Sverige